Εταιρεία \\ Ιστορικό

Ιστορικό

Η Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία Ανελκυστήρων του Γεωργίου & Αναστασίου Παπαδημητρίου "ALFA LIFT Ανελκυστήρες", δραστηριοποιείται στον χώρο των ανελκυστήρων από το 1972.
 
Η Εταιρεία ιδρύθηκε από τον κ. Γεώργιο Παπαδημητρίου και η πρώτη εγκατάσταση έγινε το 1974, σε κτίριο κατοικιών στο Κολωνάκι. Όραμά του ήταν η εγκατάσταση ανελκυστήρων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας. Με πάθος και αστείρευτο ζήλο, το όραμά του μεταμορφώνεται σε επιχειρηματική οντότητα.

Το έτος 2007 αποτέλεσε για την Εταιρεία σταθμό, αφού τα παιδιά του ιδρυτή, κ. Γεωργίου Παπαδημητρίου, στελέχωσαν την Διοίκηση. Με άριστη εκπαίδευση, ένα πλούσιο βιογραφικό στο ενεργητικό τους και προϋπηρεσία σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, η εξέλιξη και καταξίωση της Εταιρείας επισφραγίζεται με την συμμετοχή της σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα.
 
Σήμερα, και με την επωνυμία ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α. & ΣΙΑ Ε.Ε. - ALFA LIFT Ανελκυστήρες, η Εταιρεία μας διακινεί πάνω από 50.000 άτομα ημερησίως στον Νομό Αττικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ελληνική Επικράτεια. 

Με τεχνογνωσία, εξειδίκευση, εμπειρία και άριστα καταρτισμένο προσωπικό, συνεχίζουμε δυναμικά την ανοδική μας πορεία, με ευρεία αναγνώριση
 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας!

Όνομα:*  
Επώνυμο:*  
E-Mail:*   
Τηλέφωνο:
Σχόλια:
* = υποχρεωτικό πεδίο