Εταιρεία \\ Ανθρώπινο Δυναμικό

Ανθρώπινο Δυναμικό

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί για την ALFA LIFΤ Ανελκυστήρες τον κινητήριο μοχλό στην προσπάθεια που καταβάλλει για συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη. Σε ένα ανταγωνιστικό επαγγελματικό περιβάλλον, που απαιτεί άμεση εξυπηρέτηση, η ALFA LIFT παρέχει τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.


Διοίκηση
:

Αναστάσιος Γ. Παπαδημητρίου
Γενικός Διευθυντής

Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Πανεπιστημίου Cardiff της Ουαλίας (UWCC) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Building Services Engineering του Πανεπιστημίου Brunnel της Αγγλίας. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών, εξωτερικός συνεργάτης μεγάλων εταιρειών του χώρου των ανελκυστήρων, ως Υπεύθυνος Πιστοποίησης και Εγκατάστασης, υπογράφοντας περισσότερα από 4.000 έργα, σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και την Κύπρο. Διατελεί Πραγματογνώμονας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) και με τη ιδιότητά του αυτή, έχει συντάξει εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης σημαντικών περιστατικών σε Η/Μ εγκαταστάσεις ανελκυστήρων και ανυψωτικών.


 Οι άνθρωποι της ALFA LIFΤ Ανελκυστήρες είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις που προτάσσουν συνεχώς οι νέες τεχνολογίες, αποτελώντας τα εχέγγυα της επιτυχημένης πορείας μας.

Οι άνθρωποι της ALFA LIFΤ Ανελκυστήρες είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις που προτάσσουν συνεχώς οι νέες τεχνολογίες και σε συνδυασμό με την ποιότητα και την επάρκεια των ανταλλακτικών που διαθέτουμε, μπορούμε να ανταποκριθούμε στην άμεση αποκατάσταση κάθε βλάβης.

Εμπειρία,
Τεχνογνωσία, Εξειδίκευση, Άριστη Γνώση του αντικειμένου… συνθέτουν τα εχέγγυα της επιτυχημένης πορείας μας!

Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι η κινητήρια δύναμή μας, για να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον!


Επικοινωνήστε μαζί μας!

Όνομα:*  
Επώνυμο:*  
E-Mail:*   
Τηλέφωνο:
Σχόλια:
* = υποχρεωτικό πεδίο
ανελκυστήρας, ασανσέρ ALFA LIFT
Ανακαίνιση Ανελκυστήρων ALFA LIFT