Νέα \\ Προσφορές

Προσφορές

Καλέστε τώρα και κερδίστε!

Η ALFA LIFT Ανελκυστήρες γιορτάζει τα 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας της και σας καλεί να γιορτάσετε μαζί της μ’ ένα υπέροχο δώρο για τους νέους πελάτες της.
Οι πρώτοι 40 που θα τηλεφωνήσουν στο 210 7751371 και θα επιλέξουν την εταιρία μας για την ετήσια συντήρηση του ανελκυστήρας τους θα λάβουν ως
δώρο από εμάς, τη συντήρηση του ανελκυστήρα τους για τους δύο πρώτους μήνες.

Μπείτε κι εσείς στον κόσμο της ALFA LIFT και ανακαλύψτε το λόγο που χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά στο Ν. Αττικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ελληνική επικράτεια, μας επιλέγουν. Καλέστε τώρα και προλάβετε αυτή την μοναδική προσφορά.

Συντήρηση Ανελκυστήρων

H προσφορά ισχύει από 1/12/14 ως και 31/1/2015 και μόνο για τους 40 πρώτους που θα καλέσουν. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.Ένα μοναδικό δώρο για εσάς και τους φίλους σας!

 προσφορές, prosfora, ανελκυστήρες, asanser
 
Μία προσφορά της Εταιρείας μας για τα 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της στο χώρο των ανελκυστήρων!  
προσφορές, prosfora, ανελκυστήρες, asanser
προσφορές, prosfora, ανελκυστήρες, asanser
Συστήστε μας στους φίλους σας και κερδίστε εκπληκτικές προσφορές για τον ανελκυστήρα σας! 
 
Συντήρηση:
Ισχύει δωρεάν συντήρηση του ανελκυστήρα για 3 μήνες για εσάς και τους φίλους σας, όταν αναθέσουν στην ALFA LIFT τη συντήρησή τους, μετά από δική σας σύσταση. 

Ανακαίνιση:
Ισχύει επιπλέον έκπτωση 10% στο κόστος της μερικής ή ολικής ανακαίνισης του ανελκυστήρα ή δωρεάν συντήρηση για 3 μήνες για εσάς και τους φίλους σας, όταν αναθέσουν στην ALFA LIFT την ανακαίνιση του ανελκυστήρα τους, μετά από δική σας σύσταση.
 
Πατήστε την παρακάτω φωτογραφία ή εδώ και κατεβάστε το κουπόνι της προσφοράς.
Προσκομίστε το στην εταιρία μας για να λάβετε την προσφορά μας! 

 κουπόνι προσφοράς - ALFALIFT ανελκυστηρεσ, ασανσερ


Όροι: Η προσφορά συντήρησης ισχύει για όλους τους πελάτες της ALFA LIFT Aνελκυστήρες και για τους φίλους τους και ισχύει για τα συμφωνητικά ανάθεσης ετήσιας συντήρησης στο πρόγραμμα Basic που θα υπογραφούν έως την 30η Σεπτεμβρίου 2014. Η προσφορά ανακαίνισης ισχύει για ποσά άνω των 3.000€, για τα συμφωνητικά ανάθεσης ανακαίνισης που θα υπογραφούν έως την 30η Σεπτεμβρίου 2014.  

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Όνομα:*  
Επώνυμο:*  
E-Mail:*   
Τηλέφωνο:
Σχόλια:
* = υποχρεωτικό πεδίο