Blog

Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών ALFA LIFT

Η Εταιρία μας φέτος γιορτάζει 40 χρόνια παρουσίας της στον χώρο των ανελκυστήρων. Η μακρά και επιτυχημένη πορεία της οφείλεται στις δυνατές σχέσεις που αναπτύξαμε όλα αυτά τα χρόνια με όλους τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες, προμηθευτές, πελάτες, την τοπική κοινωνία που μας φιλοξενεί και στο πάθος και την προσπάθεια που καταβάλλουμε μαζί για έναν κοινό στόχο, να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις του σήμερα και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Θέλοντας να αξιολογήσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε, προχωρήσαμε στη διεξαγωγή Έρευνας Ικανοποίησης Πελατών που ξεκίνησε τον Μάιο και ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο 2014.

Το όραμά μας είναι να οικοδομήσουμε ισχυρές, δια βίου σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Η γνώμη, τα σχόλια, οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις των πελατών μας αποτελούν πολύτιμα στοιχεία για εμάς, τα οποία αξιολογήσαμε και καταγράψαμε, με στόχο να βελτιώσουμε τις διαδικασίες μας και να καλύψουμε τυχόν ελλείψεις σε όλα τα Τμήματα της Εταιρίας μας.

Για ενημέρωσή σας, μερικά στοιχεία που προκύπτουν από την Έρευνα έχουν ως εξής:

• το 80% των ερωτηθέντων απαντά ότι έχει άμεση εξυπηρέτηση και ότι η Εταιρία μας ανταποκρίνεται γρήγορα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις βλάβες.

Οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση της Alfa Lift-alfalift.gr
Οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση της Alfa Lift-alfalift.gr

• τo 83% χαρακτηρίζει το προσωπικό της Εταιρίας μας «φιλικό και ευγενικό».

Η Alfa Lift διαθέτει τεχνολογικά άριστα καταρτισμένο προσωπικό-alfalift.gr
Η Alfa Lift διαθέτει τεχνολογικά άριστα καταρτισμένο προσωπικό-alfalift.gr

• το 97% των πελατών μας χαρακτηρίζει τη συνεργασία μας μαζί τους από «Πολύ Καλή» έως «Άριστη» (Άριστη 62% – Πολύ Καλή 35%).

Άριστη Συνεργασία με τους πελάτες μας - alfalift.gr
Άριστη Συνεργασία με τους πελάτες μας – alfalift.gr

• το 94% των πελατών μας θα πρότεινε την Εταιρία μας σε κάποιον γνωστό τους για τη συντήρηση του ανελκυστήρα.

Η καλύτερη διαφήμιση μας οι ευχαριτημένοι πελάτες μας - alfalift.gr
Η καλύτερη διαφήμιση μας οι ευχαριτημένοι πελάτες μας – alfalift.gr

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πελάτες της ALFA LIFT που συμμετείχαν στην Έρευνα μας, για το χρόνο που διέθεσαν, για την αφοσίωση που δείχνουν στην Εταιρία μας και για τη συμβολή τους στη διαρκή μας βελτίωσή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο