Blog

Επέτειος 40 χρόνων λειτουργίας

Σαράντα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο των ανελκυστήρων γιορτάζει φέτος η ALFA LIFT Ανελκυστήρες!

Τα τελευταία σαράντα χρόνια η Εταιρία μας «είναι εδώ» με συνέπεια και ευθύνη, διατηρώντας σταθερά ανοδική πορεία στην ελληνική αγορά, παρέχοντας ασφάλεια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, χτίζοντας στέρεες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και υλοποιώντας ένα πλάνο σημαντικών επενδύσεων.

Η ALFA LIFΤ Ανελκυστήρες ιδρύθηκε το 1972 από τον Γεώργιο Παπαδημητρίου και η πρώτη εγκατάσταση έγινε το 1974 σε κτίριο κατοικιών στο Κολωνάκι. Όραμά του ήταν η εγκατάσταση ανελκυστήρων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας. Με πάθος και αστείρευτο ζήλο, το όραμά του μεταμορφώθηκε σε επιχειρηματική οντότητα. Το έτος 2007 αποτέλεσε για την εταιρεία σταθμό, αφού τα παιδιά του ιδρυτή στελέχωσαν τη Διοίκηση. Με άριστη εκπαίδευση, ένα πλούσιο βιογραφικό στο ενεργητικό τους και προϋπηρεσία σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, η εξέλιξη και αναγνώριση της εταιρείας επισφραγίζεται με τη συμμετοχή της στα μεγαλύτερα κατασκευαστικά έργα.

Σήμερα, η Εταιρεία μας εξασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία των ανελκυστήρων που εγκαθιστά και συντηρεί, διακινώντας με ασφάλεια περισσότερα από 50.000 άτομα ημερησίως στο Νομό Αττικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ελληνική Επικράτεια, ένας αριθμός που συνεχώς διευρύνεται.

Κατάρτιση, Εμπειρία, Τεχνογνωσία, Εξειδίκευση, Άριστη Γνώση του αντικειμένου…συνθέτουν τα εχέγγυα της επιτυχημένης πορείας της Εταιρείας μας!

50 χρόνια alfalift στην εγκατάσταση ανελκυστήρα-alfalift.gr
50 χρόνια alfalift στην εγκατάσταση ανελκυστήρα-alfalift.gr

Ο Αναστάσιος Παπαδημητρίου, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας δήλωσε: «Είμαστε εδώ» και τηρούμε τις δεσμεύσεις μας, δίνοντας πρώτοι το παράδειγμα της ασφάλειας, της συνέπειας, της ευθύνης, της καινοτομίας. Η μακρά και επιτυχημένη πορεία της εταιρίας μας οφείλεται στις δυνατές σχέσεις που αναπτύξαμε όλα αυτά τα χρόνια με όλους τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες, προμηθευτές, πελάτες, την τοπική κοινωνία που μας φιλοξενεί και στο πάθος και την προσπάθεια που καταβάλλουμε μαζί για έναν κοινό στόχο, να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις του σήμερα και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. Στην ALFA LIFT είμαστε αισιόδοξοι και θα συνεχίσουμε να «Είμαστε εδώ», επιδεικνύοντας πάντα σταθερά και σημαντικά βήματα ανάπτυξης, με σκοπό να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία στην ελληνική κοινωνία και οικονομία».

Η ΑLFA LIFT για να τιμήσει την επέτειο των 40 χρόνων λειτουργίας της και τους χιλιάδες πελάτες – φίλους της που τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2014 μέσω ενός πλάνου ενεργειών που θα υλοποιήσει, θα προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας στη σελίδα με τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, επιλέγοντας εδώ! Πατήστε την παρακάτω φωτογραφία ή εδώ και κατεβάστε το κουπόνι της προσφοράς μας. Προσκομίστε το στην εταιρία μας για να λάβετε την προσφορά μας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο