ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία μας

50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο των ανελκυστήρων.

Με συντελεστές την τεχνογνωσία, τη συνέπεια και την πολυετή εμπειρία, από τον αρχικό σχεδιασμό και τη μελέτη ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κτιρίου έως την εγκατάσταση και την τελική παράδοση λειτουργίας του ανελκυστήρα στον πελάτη, η ALFA LIFT Ανελκυστήρες καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη και λεπτομέρεια.

etaireia-2
etaireia 1
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην:
  • Ποιότητα των μηχανισμών
  • Απόλυτη ασφάλεια
  • Αισθητική
  • Αξιοπιστία

Ο συνδυασμός των παραπάνω με τις ανταγωνιστικές τιμές και την πλήρη υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου δικαιολογούν στο έπακρο τόσο την έως τώρα επιτυχημένη πορεία της Εταιρείας, όσο και την διαρκή ανάπτυξη του πελατολογίου της.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία «Alfa Lift Ανελκυστήρες» ιδρύθηκε από τον κ. Γεώργιο Παπαδημητρίου το 1972 με όραμα την εγκατάσταση ανελκυστήρων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας. Η πρώτη εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε το 1974 σε κτίριο κατοικιών στο Κολωνάκι.

Το έτος 2007 αποτέλεσε για την Εταιρεία σταθμό, αφού τα παιδιά του ιδρυτή, κ. Γεωργίου Παπαδημητρίου, στελέχωσαν την Διοίκηση. Με άριστη εκπαίδευση, ένα πλούσιο βιογραφικό στο ενεργητικό τους και προϋπηρεσία σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, η εξέλιξη και καταξίωση της Εταιρείας επισφραγίζεται με την συμμετοχή της σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα.

Σήμερα, και με την επωνυμία ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α. & ΣΙΑ Ε.Ε. – ALFA LIFT Ανελκυστήρες, η Εταιρεία μας διακινεί πάνω από 38.000 άτομα ημερησίως στον Νομό Αττικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ελληνική Επικράτεια.

Με τεχνογνωσία, εξειδίκευση, εμπειρία και άριστα καταρτισμένο προσωπικό, συνεχίζουμε δυναμικά την ανοδική μας πορεία, με ευρεία αναγνώριση!

Εγγύηση Καλής Λειτουργίας

Ποιότητα

Η ALFA LIFT Ανελκυστήρες, παρέχει Εγγύηση Καλής Λειτουργίας των Μηχανισμών και οποιουδήποτε εξαρτήματος του ασανσέρ σας, σε όλες τις νέες εγκαταστάσεις που πραγματοποιεί, για δέκα (10) χρόνια.

18

ώρες το 24ωρο

365

μέρες το χρόνο

guarantee

Kατά την χρήση ανελκυστήρα

Προστασία από covid-19

Η ALFA LIFT σεβόμενη τους πελάτες και τους συνεργάτες της τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, προστασίας και υγιεινής. Βασική μας μέριμνα είναι η ασφάλεια όλων. Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται διαρκώς και ακολουθεί όλα τα πρωτόκολλα για την αποφυγή μετάδοσης του ιού covid-19. Επίσης, η εταιρεία μας παρέχει στους πελάτες της την δυνατότητα διενέργειας συντήρησης στον ανελκυστήρα τους κατόπιν ραντεβού ,την δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής και την τοποθέτηση ιονιστή ,lift air purifier, για την αποστείρωση του αέρα στο εσωτερικό του θαλάμου.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Διοίκηση: Αναστάσιος Γ. Παπαδημητρίου
Γενικός Διευθυντής

Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Πανεπιστημίου Cardiff της Ουαλίας (UWCC) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Building Services Engineering του Πανεπιστημίου Brunnel της Αγγλίας. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών, εξωτερικός συνεργάτης μεγάλων εταιρειών του χώρου των ανελκυστήρων, ως Υπεύθυνος Πιστοποίησης και Εγκατάστασης, υπογράφοντας περισσότερα από 4.000 έργα, σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και την Κύπρο. Διατελεί Πραγματογνώμονας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) και με τη ιδιότητά του αυτή, έχει συντάξει εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης σημαντικών περιστατικών σε Η/Μ εγκαταστάσεις ανελκυστήρων και ανυψωτικών.

Οι άνθρωποι της ALFA LIFΤ Ανελκυστήρες είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν
στις απαιτήσεις που προτάσσουν συνεχώς οι νέες τεχνολογίες
και σε συνδυασμό με την ποιότητα και την επάρκεια των ανταλλακτικών
που διαθέτουμε, μπορούμε να ανταποκριθούμε στην
άμεση αποκατάσταση κάθε βλάβης.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι η κινητήρια δύναμή μας, για να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον!

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ALFA LIFT ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ συνεργάζεται με ανθρώπους που διαθέτουν τον κατάλληλο συνδυασμό ικανοτήτων και δεξιοτήτων και που επιθυμούν να διακριθούν, συμβάλλοντας στην ισορροπημένη λειτουργία της Εταιρείας.

Οι επαγγελματίες μας είναι αφοσιωμένοι στο να παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης των πελατών μας.

Όσοι στοχεύουν στη δημιουργική πρωτοβουλία και φιλοδοξούν να εργαστούν σε ένα ευχάριστο και προνομιούχο περιβάλλον, είναι οι μελλοντικοί συνεργάτες της Εταιρείας μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να στείλετε το βιογραφικό σας στο email info@alfalift.gr ή τηλεφωνικά στο 210-7751371.
Επίσης, αναλαμβάνουμε την εκπόνηση πρακτικής άσκησης.