Εγκατάσταση

Με στόχο την εξέλιξη και την συνεχή ανάπτυξη, η εταιρεία μας σε όλες τις νέες εγκαταστάσεις – ανελκυστήρων, ανυψωτικών, κυλιόμενων κλιμάκων κτλ, εφαρμόζει κάθε νέα τεχνολογία σε συνδυασμό με τα πρότυπα και την κείμενη ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Έτσι, διασφαλίζει για εσάς προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής με συνέπεια και πλήρη τεχνική υποστήριξη στο μέλλον (aftersalesservice). Η εγγύηση, διάρκειας δέκα ετών (10), που παρέχουμε στους πελάτες μας, αποδεικνύει περίτρανα την άριστη ποιότητα των προϊόντων και των μηχανισμών μας που χρησιμοποιούνται σε κάθε νέο μας έργο.

Σήμερα και έπειτα από τεχνογνωσία άνω των πενήντα (50) ετών, εγκαθιστούμε κάθε είδος (Υδραυλικό, Ηλεκτρομηχανικό – Τριβής, Χωρίς Μηχανοστάσιο MRL κτλ) και τύπο (ατόμων, φορτίων, οχημάτων, πλοίων, αγαθών) ανελκυστήρα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του σχεδιαστή ή τις κτιριακές προδιαγραφές.

Σε όλα τα νέα έργα τα οποία αναλαμβάνει η ALFA LIFT ,όπως εγκατάσταση ανελκυστήρων, ανυψωτικών, κυλιόμενων κλιμάκων κτλ. εφαρμόζει τα πρότυπα της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας σε ότι αφορά τα μέτρα ασφαλείας, καθώς προτεραιότητα μας αποτελεί η ασφάλεια των χρηστών. Εφαρμόζουμε κάθε νέα τεχνολογία εξασφαλίζοντας για εσάς προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής με συνέπεια και πλήρη τεχνική υποστήριξη στο μέλλον (after sales service).

Προσφέρουμε εγγύηση , διάρκειας δέκα (10) ετών , καθώς χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά άριστης ποιότητας.

Η πολύτιμη εμπειρία των 50 ετών στο χώρο των ανελκυστήρων, μας εξασφαλίζει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την εγκατάσταση κάθε είδους (υδραυλικό, ηλεκτρομηχανικό – τριβής , χωρίς μηχανοστάσιο MRL κτλ) και τύπου ( ατόμων, φορτίων , οχημάτων, πλοίων ,αγαθών) ανελκυστήρα, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του σχεδιαστή και τις κτιριακές προδιαγραφές.

Τα βασικά προϊόντα που μπορούμε να σας προσφέρουμε στον τομέα της εγκατάστασης είναι:

Οργανώνουμε και συντονίζουμε κάθε έργο καθ’ όλη την διάρκεια της εγκατάστασης του και σας παρέχουμε πλήρη ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών καθώς και για τα στάδια που ακολουθούν. Μετά την αποπεράτωση των εργασιών εγκατάστασης πραγματοποιείται έλεγχος – τεχνική επιθεώρηση για την επιβεβαίωση της ορθής εφαρμογής των προτύπων και της κείμενης νομοθεσίας.

Η συνολική επίβλεψη του έργου, πραγματοποιείται από εξειδικευμένους εργοδηγούς – μηχανικούς της εταιρείας μας έως και την τελική παράδοση του έργου.

Ζητήστε Προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Ενδιαφέρεστε να λάβετε εγκατάστασης ανελκυστήρα; Συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Εντός 48 ωρών από την υποβολή της, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Νομός
  Περιοχή
  Διεύθυνση έργου
  Ιδιότητα πελάτη
  Είδος κτιρίου
  Βάθος φρεατίου
  Πλάτος φρεατίου
  Αριθμός στάσεων
  Υπάρχει ημιώροφος;
  Έτος κατασκευής
  Το μήνυμα σας
  Αποστολή αρχείου:

  Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου