Υδραυλικοί

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση με χαμηλό κόστος εγκατάστασης σε κάθε είδος κτιρίου. Στους υδραυλικούς ανελκυστήρες (hydraulic elevators) , γίνεται χρήση της υδραυλικής ισχύος.

Η βυθισμένη αντλία εντός της δεξαμενής ελαίου, τροφοδοτεί το υδραυλικό υγρό από το block των βαλβίδων ρύθμισης & ελέγχου ροής – Valve Block – και μέσω ελαστικού ή μεταλλικού σωλήνα υψηλής πίεσης, στο σύστημα κυλίνδρου-εμβόλου, ανυψώνοντας τον θάλαμο του ανελκυστήρος.

Οι υδραυλικοί ανελκυστήρες αποτελούν την οικονομικότερη λύση σε περιπτώσεις όπου η μέγιστη διαδρομή δεν ξεπερνά τα 21-22 μέτρα ή οι κυκλοφοριακές συνθήκες εντός του κτιρίου δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικές.

Συνήθεις εφαρμογές τους είναι τα μικρά και μεσαία κτίρια κατοικιών, εργοστάσια και βιομηχανίες με μικρές διαδρομές φρέατος, κτίρια χωρίς χώρο μηχανοστασίου – χρήση box lift – κτλ. Η εφαρμογή τους σε κτίρια υψηλών κυκλοφοριακών απαιτήσεων είναι αποδεκτή με την επιπλέον εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου της θερμοκρασίας του υδραυλικού μέσου.

Ζητήστε Προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Ενδιαφέρεστε να λάβετε προσφορά; Συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Εντός 48 ωρών από την υποβολή της, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο*
  Τηλέφωνο*
  E-mail*
  Νομός*
  Περιοχή*
  Διεύθυνση έργου*
  Ιδιότητα πελάτη*
  Το μήνυμα σας*

  Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου