Συντήρηση

Η τακτική συντήρηση όλων των εγκατεστημένων ανελκυστήρων είναι  υποχρεωτική από το νόμο και γίνεται αποκλειστικά και μόνο από νόμιμο συνεργείο συντήρησης.

Εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των ανελκυστήρων, την έγκαιρη διάγνωση πιθανών βλαβών και την αποκατάστασή τους, με γνώμονα πάντα την ασφαλή μετακίνηση των επιβατών, γι’ αυτό και κρίνεται επιτακτική.

Η έλλειψη τακτικής συντήρησης έχει ως συνέπεια την παρουσίαση περισσότερων φθορών και βλαβών, με αποτέλεσμα τη μείωση διάρκειας του κύκλου ζωής του ανελκυστήρα και την πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

Το τεχνικό τμήμα της ΑLFA LIFT με εμπειρία 50 ετών, είναι άρτια ειδικευμένο και εκπαιδευμένο στις νέες τεχνολογίες των ανελκυστήρων εξασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του ανελκυστήρα σας. Παρέχουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα επιλογής υπηρεσιών συντήρησης και την αποκατάσταση βλαβών 365 ημέρες τον χρόνο, 18 ώρες το 24ωρο εξυπηρέτηση καλύπτοντας έτσι κάθε είδος κτιρίου ιδιαίτερων απαιτήσεων και αναγκών, όπως (νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες, ξενοδοχεία κλπ.) και κάθε είδος ανελκυστήρα.

Κάθε μήνα ελέγχουμε και συντηρούμε τους ανελκυστήρες των πελατών μας, οι οποίοι ανήκουν στην τακτική μηνιαία συντήρηση της εταιρείας μας. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία ασφαλίζουμε κάθε ανελκυστήρα, τον οποίο αναλαμβάνουμε και κάθε τρεις μήνες πραγματοποιείται επιθεώρηση από τον υπεύθυνο συντηρητή. Παρέχεται δωρεάν τεχνική υποστήριξη αποκατάστασης βλαβών ή τυχόν δυσλειτουργιών 18 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο. Η πλήρως εξοπλισμένη αποθήκη της εταιρείας μάς εξασφαλίζει την άμεση αντικατάσταση εξαρτημάτων ,όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Το προσωπικό του τμήματος συντήρησης της ALFA LIFT, βρίσκεται δίπλα σας για να εξασφαλίσει την ασφαλή μετακίνησή σας σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του ανελκυστήρα σας, από την αρχική λειτουργία του έως και τη στιγμή της ανακαίνισής του – μετά από 30-40 χρόνια. Σας παρέχει άμεση πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τον ανελκυστήρα σας και στο πλήρες ιστορικό του, καθώς χρησιμοποιεί ένα σύγχρονο και αναβαθμισμένο λογισμικό υλικό ( crm ) , για την επικοινωνία με το τεχνικό μας τμήμα, την καταγραφή του ιστορικού των επισκέψεων συντήρησης, των βλαβών και επισκευών του ανελκυστήρα.

Η συμβουλή μας!  Μην αμελείτε και μην αποφεύγετε για οικονομικούς λόγους τη συντήρηση του ανελκυστήρα σας. Έτσι θέτετε σε κίνδυνο εσάς και την οικογένειά σας και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Με την έλλειψη τακτικής συντήρησης, ίσως προκύψει βλάβη μεγαλύτερου κόστους.

Ζητήστε Προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Ενδιαφέρεστε να λάβετε προσφορά συντήρησης του ανελκυστήρα σας; Συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Εντός 48 ωρών από την υποβολή της, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο*
  Τηλέφωνο*
  E-mail*
  Νομός*
  Περιοχή*
  Διεύθυνση έργου*
  Ιδιότητα πελάτη*
  Χρήση κτιρίου*
  Αριθμός ανελκυστήρων*
  Αριθμός στάσεων ανελκυστήρα*
  Είδος ανελκυστήρα
  Τύπος ανελκυστήρα
  Θέση μηχανοστασίου
  Έτος εγκατάστασης
  Ανελκυστήρας σε λειτουργία ή ακινητοποιημένος

  Το μήνυμα σας*

  Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου