Επισκευή

Το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της ALFA LIFT είναι στη διάθεση σας, 18 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο σε περίπτωση δυσλειτουργίας ή βλάβης του ανελκυστήρα σας.
Η εταιρεία μας υποστηρίζει τεχνικά όλους τους ανελκυστήρες , τους οποίους συντηρεί χωρίς οικονομική επιβάρυνση όταν δεν προκύπτει αντικατάσταση υλικών ή εξαρτημάτων. Ιδιαίτερα όσοι πελάτες μας έχουν επιλέξει το πακέτο συντήρησης Full Maintenance δεν επιβαρύνονται οικονομικά ποτέ και σε τίποτα ξεπερνώντας έτσι κάθε δυσκολία διαπραγμάτευσης κόστους αντικατάστασης η έρευνας αγοράς.

Η ALFA LIFT ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, δύναται να σας υποστηρίξει σε οποιοδήποτε λειτουργικό ή τεχνικό πρόβλημα αφορά την Η/Μ εγκατάσταση του ανελκυστήρα στο κτίριο σας. Σας δίνουμε ειλικρινείς λύσεις σε πραγματικό κόστος με γνώμονα την ασφάλεια στην κάθετη μετακίνησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συμβουλευτείτε κατάλληλα από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας

Ζητήστε Προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Ενδιαφέρεστε να λάβετε προσφορά επισκευής του ανελκυστήρα σας; Συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Εντός 48 ωρών από την υποβολή της, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο*
  Τηλέφωνο*
  E-mail*
  Νομός*
  Περιοχή*
  Διεύθυνση έργου*
  Ιδιότητα πελάτη*
  Χρήση κτιρίου*
  Αριθμός ανελκυστήρων*
  Αριθμός στάσεων ανελκυστήρα*
  Είδος ανελκυστήρα
  Τύπος ανελκυστήρα
  Θέση μηχανοστασίου
  Έτος εγκατάστασης
  Ανελκυστήρας σε λειτουργία ή ακινητοποιημένος

  Το μήνυμα σας*

  Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου