Blog

Η εταιρεία μας πλέον χρησιμοποιεί ένα σύγχρονο λογισμικό υλικό ( crm) για την επικοινωνία με το εξειδικευμένο προσωπικό συντήρησης, για την καταγραφή του ιστορικού των επισκέψεων συντήρησης, των βλαβών και επισκευών του ανελκυστήρα. Με τον τρόπο αυτό έχουμε άμεση πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τον ανελκυστήρα σας και το πλήρες ιστορικό του.

Η Alfa Lift εκσυγχρονίζει τον στόλο της αποκτώντας δύο νέα εταιρικά αυτοκίνητα και τις δικές της ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας ,δίπλα στην στάση Κατεχάκη του metro!

Η ALFA LIFΤ Ανελκυστήρες ιδρύθηκε το 1972 από τον Γεώργιο Παπαδημητρίου και η πρώτη εγκατάσταση έγινε το 1974 σε κτίριο κατοικιών στο Κολωνάκι. Όραμά του ήταν η εγκατάσταση ανελκυστήρων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας.

Η Εταιρία μας φέτος γιορτάζει 40 χρόνια παρουσίας της στον χώρο των ανελκυστήρων. Η μακρά και επιτυχημένη πορεία της οφείλεται στις δυνατές σχέσεις που αναπτύξαμε όλα αυτά τα χρόνια με όλους τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες, προμηθευτές, πελάτες, την τοπική κοινωνία που μας φιλοξενεί και στο πάθος και την προσπάθεια που καταβάλλουμε μαζί για έναν κοινό στόχο, να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις του σήμερα και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Η ALFA LIFT Ανελκυστήρες γιορτάζει τα 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας της και σας καλεί να γιορτάσετε μαζί της μ’ ένα υπέροχο δώρο για τους νέους πελάτες της.

3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο Standard δωμάτιο
Πρωινό σε μπουφέ
Welcome drink κατά την άφιξη
Early check in στις 10:00
Late Check out στις 18:00
Χρήση της σάουνας και της πισίνας για κάθε ημέρα διαμονής

Μετάβαση στο περιεχόμενο