Πραγματογνωμοσύνες

Η μακρόχρονη τεχνογνωσία και εμπειρία μας, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικά τεχνικό επίπεδο, μας κατατάσσει πρωτοπόρους στο τομέα της διερεύνησης, ανάλυσης και εκτίμησης των Η/Μ εγκαταστάσεων ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων. Αυτό αποδεικνύεται και με την συμμετοχή και υπογραφή μας σε μεγάλο αριθμό πραγματογνωμοσυνών που έχουν ανατεθεί στα στελέχη της εταιρείας μας.

Η ALFALIFT δύναται να σας παρέχει τεχνική και επιστημονική τεκμηρίωση για την Η/Μ εγκατάσταση του ανελκυστήρα ή του ανυψωτικού σας άμεσα, αντικειμενικά και αξιόπιστα. Σε κάθε πραγματογνωμοσύνη που πραγματοποιείται από την εταιρεία μας, τηρείται η κείμενη ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία περί ανελκυστήρων ή ανυψωτικών μηχανημάτων, γίνεται εκτενέστατη περιγραφή και τεχνική ανάλυση της εγκατάστασης και καταλήγοντας, δίδεται το πόρισμα και τελικό συμπέρασμα αυτής. Όλα πραγματοποιούνται με άριστη επιμέλεια και επίβλεψη από τμήμα πραγματογνωμοσυνών της εταιρείας μας.

Ζητήστε Προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Ενδιαφέρεστε να λάβετε προσφορά; Συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Εντός 48 ωρών από την υποβολή της, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο*
  Τηλέφωνο*
  E-mail*
  Νομός*
  Περιοχή*
  Διεύθυνση έργου*
  Ιδιότητα πελάτη*
  Το μήνυμα σας*

  Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου